Het huisje

Kom en ontdek de rust, ruimte en schitterende omgeving

Siga Siga

Voor een vakantie, een ontspannen weekend weg of er gewoon even tussenuit willen zijn. Het kan allemaal hier! De omgeving leent zich uitstekend voor leuke uitjes, mooie wandelingen, prettige terrasjes en rust als je daaraan toe bent. Het huis heet niet voor niets ‘Siga Siga’ wat in het Grieks betekent ‘rustig aan’. Want wat onze Griekse vrienden goed kunnen is tijd doorbrengen met familie en vrienden, samen eten en te ontspannen en vooral te genieten van het moment!

Toen wij dit huis zelf voor het eerst huurden werden we gelijk verliefd op het mooie uitzicht en de rust van dit park. Na vele andere huisjes te hebben bezocht bleven onze gedachten bij dit plekje. En het ‘toeval’ wilde dat we het konden overnemen! Na een grondige verbouwing waarbij we een uitbouw hebben gemaakt aan de achterkant voor de grote slaapkamer, een nieuwe keuken geplaats hebben, nieuwe kozijnen, een schuur en een nieuw interieur, is dit mooie plekje weer klaar om verhuurd te worden. Want we willen deze plek graag delen met anderen, het is te mooi om alleen voor onszelf te houden!

We hopen dat jij net zo geniet als dat wij elke keer doen als we hier zijn. Dat je je thuis mag voelen en de omgeving kunt gaan ontdekken. We hebben het huis zo volledig mogelijk ingericht. Ook aan (kleine) kinderen hebben we gedacht! Er zit veel liefde en aandacht in dit huis zodat het voor iedereen een fijne plek mag zijn!

Het huisje

Woonkamer / keuken

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

Badkamer