Reviews

Laat ons weten hoe je het verblijf ervaren hebt! Hiermee help je ons en ook anderen om te laten weten hoe dit huisje is. Alvast heel erg bedankt en graag tot ziens!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
15 berichten.
Jannie Jannie schreef op juni 8, 2024 om 2:56 pm
De ligging is fantastisch. Het is een mooie camping, vriendelijk personeel, behulpzaam. Ook de eigenaar van het huisje is zeer behulpzaam en meedenkend. Het was een heerlijk verblijf! Voor herhaling vatbaar!!
Guido de Wit Guido de Wit schreef op juni 3, 2024 om 8:56 am
Heel fijn verblijf gehad. Mooi huis hebben jullie!
Jacob Vellinga Jacob Vellinga schreef op maart 26, 2024 om 9:32 am
Een fijn verblijf! Rustige ligging, een mooi huis van alle gemakken voorzien.
Peter Peter schreef op januari 28, 2024 om 7:11 pm
Wat is dit een heerlijk vakantiehuis. Prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien. En vanuit Nunspeet zijn er zoveel mogelijkheden om iets te doen; we hebben genoten en komen zeker terug!
Robert Robert uit Woudrichem schreef op januari 10, 2024 om 7:24 pm
We hebben fijne dagen gehad in dit mooie huisje. Mooie inrichting, zeer compleet, heerlijke bedden en douche. Goed en vriendelijk contact met de beheerders.
Rianne Rianne schreef op januari 1, 2024 om 5:04 pm
Heerlijk verblijf in een rustige omgeving. Comfortabele, sfeervol ingericht huisje. Heel netjes en schoon. Goede en vriendelijke service van de beheerders. Heerlijke douche. Echt een aanrader.
Edwin Edwin schreef op december 3, 2023 om 8:16 pm
Een fantastische locatie met een verrassend uitzicht. De locatie was fantastisch, met een rustgevende sfeer ondanks de nabijheid van een weg. Het verrassende uitzicht over de landerijen vanuit de slaapkamer voegde echt iets bijzonders toe. De woning bood alle benodigde voorzieningen en is absoluut een aanrader, voor de rust en voor fietsliefhebbers.
Annet Annet schreef op november 20, 2023 om 7:53 pm
We hebben een fijn weekend in dit huisje gehad, het is een prachtig huisje, leuk ingericht, en heerlijke bedden, voor herhaling vatbaar
Gandolphe Gandolphe schreef op oktober 29, 2023 om 8:42 am
tout! le calme , la propreté du logement, la décoration, la situation. le lieu était magnifique, logement bien équipé , matelas trés confortables +++! l'extérieur était zen du vert tout le tour. je recommande vivement.
Andreas Andreas schreef op oktober 11, 2023 om 12:42 pm
Für Fahrradfahrer eine sehr schöne Lage,wir haben sehr viele Tagestouren unternommen. Einfach super Das Haus liegt ruhig und ist sehr schön. Wir würden es sofort wieder buchen.
Mena Mena schreef op oktober 8, 2023 om 11:12 am
Mooie plaats, ruime kamers en leuk in het algemeen. Fijne hosts die goed kunnen communiceren. We hebben maar een nachtje geslapen, maar we hadden ons erg vermaakt.
Ton en Irma Ton en Irma schreef op september 23, 2023 om 7:45 am
Met onze kinderen hebben we hier een hele mooie week gehad! Leuk dat jullie gedacht hebben aan speelgoed voor de kleinsten en het campingbedje er gratis bij is echt een plus! Bedankt voor jullie gastvrijheid en fijne communicatie. Tot een volgende keer!
Marielle Marielle uit Ede schreef op september 2, 2023 om 7:36 pm
We hebben een heerlijk verblijf gehad in dit huis. De rust en ruimte rondom het huis is erg fijn. Ook dat het zo compleet is ingericht en sfeervol! We komen zeker terug!
Jacqueline Jacqueline uit Hazerswoude schreef op augustus 28, 2023 om 11:58 am
Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad, echt een aanrader! Heel mooi huisje, mooie inrichting, sfeervol, schoon. Buiten een gezellige overkapping. We hadden prachtig weer veel gefietst, mooie omgeving.
Hans Visser Hans Visser schreef op augustus 12, 2023 om 6:20 pm
Zomer 2023, Voor het 4 jaar op rij hebben wij (gezin 3 personen) dit huisje gehuurd. Dit jaar van de nieuwe eigenaars fam. Heres. Het park opzich is keurig netjes. Het huisje zelf is dit jaar verbouwd, en heeft een prachtige slaapkamer erbij gekregen. Zodat het perfect is voor 4 personen. Het is een heel fijn huisje, met een frisse moderne inrichting, en een fijn knus zitje buiten met uitzicht over de weilanden. We hebben het weer prima naar ons zin gehad! Absoluut een aanrader.